SHPËRNDAJE

Shpejtësia është pasioni i një numri të madh personash, të cilët rrezikojnë shpesh edhe jetën për këtë adrenalinë.

Në videon e mëposhtme fillimisht zhvillohen disa gara mes motorëve Ducati dhe Kaëasaki me makina të ndryshme si McLaren apo Bugatti, por qershia mbi tortë është një “dyluftim” mes Lamborghnit dhe një avioni F-16.