SHPËRNDAJE

Super-makina ideale për të gjitha terrenet, që do të pëlqehet nga të gjithë

Industria e automobilizmit, është befasuar shumë kur Lamborghini e lansoi makinën SUV, modelin Urus. Mirëpo, Urus duket shumë i butë, në krahasim me prezantimin e fundit.

Duk e ngritur konceptin në një nivel shumë të lartë, Lamborghini mahniti të gjithë me të vetmin version të këtij lloji të Lamborgini Huracan Sterrato.

Jemi mësuar të shohim modifikime të ndryshme, por me këtë rast Lamborghini ka treguar një formë zyrtare që është shumë i mirë dhe real. I bazuar në Huracan Evo, modeli Sterrato e ka të njëjtin motor me 5.2 litra V10 që prodhon 640 kuaj fuqi.

Kompania italiane është kujdsur që të kryejë punime të shumta në brendësi të kësaj makine që mund të lëvizë në të gjitha terrenet, për ta bërë sa më të sigurt. Makina mund të tërheqë me të gjitha rrotat, si dhe t’i ketë të gjitha nën kontroll nëpërmjet timonit, derisa i është rritur edhe sistemi i pezullimit.

Në krahasim me modelin bazë, Sterrato është i lartë dhe pjesën e përparme dhe të pasme i ka më të zgjeruara, ndërsa lëvizë në rrotat prej 20 inç. Megjithëse është vetëm një Sterrato, ka mundësi që Lamborghini ta prodhojë edhe për shitje.