SHPËRNDAJE

Leximorja në Bibliotekën e Qytetit Mehmet Jusufi në Preshevë tani do të jetë e hapur për lexuesit edhe gjatë ditëve të vikendit.

Drejtues të Bibliotekës në faqen e sajë zyrtare në FB informojnë dashamirët e fjalës së shkruar e sidomos lexuesit të rregullt se leximorrja do të jetë e hapur çdo ditë duke përshirë edhe ditën e shtune dhe të diele.

Leximorja do të jetë e hapur sipas kërkesave të lexuesve deri në orët e vona të mbrëmjes.

Për çdo sygjerim, kërkesë apo vërejtje na shkruani në inbox , shkruan kështu në njoftimin e Bibliotekës së Qytetit Mehmet Jusufi në Preshevë./presheva.com/