SHPËRNDAJE

Ligji për mbrojtje shëndetsore lejon dhe obligon përzgjedhjen e mjekut personal për kontrollim dhe terapi.

Për muajin korrik janë publikuar oraret e mjekëve në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë edhe ate në praksën e përgjithshme dhe pediatri.

Lajmin e ka bërë zyrtarë drejtori i Shtëpisë së Shëndetit Presheva në Preshevë, Driton Salihu.

Sipas drejtorit Salihu publikimi i orareve dhe përzgjedhja e tyre bëhet me qëllim që pacientët e komunës së Preshevës të jenë mirë të informuar se kur mjeku i tyre është në orar në qendër./presheva.com/