SHPËRNDAJE

 

Sonte me date 25.10.2017 në ambientet e shkollës fillore “Selami Hallaçi”, para një numri të madh të të pranishmëve u bë themelimi i Nëndeges së parë te LR-PDSH-se në njësine e parë të strukturave te LR-PDSH-se, ku kryetari i keshillit zoteri Salihu përshendeti te pranishmit ku theksoi se jemi ketu jo rastesisht por me qëllim dhe vullnet të madh që ky vend edhe një here te nderohet për të kaluaren e vet, thuhet në njoftimin e LR PDSh, transmeton presheva.com.

Po ashtu bëri ftesë qe te ngreme zerin larte dhe do te ftojme te gjithe banoret e komunes se Presheves, kete pjese te qytetarise, te na bashkohet ne rrugetimin politik, te nje vullneti tjeter politik, te nje gjenerate te re politike që të japin rast dhe mundësi qe pa cenzure, pa klasifikime, pa shperlarje te te menduarit, te rreshtohet inteligjenca, e reja dhe mundesia ne anen tone ne LR-PDSH, e theksoi zotëri Salihu.(presheva.com)