SHPËRNDAJE

Do të pajtoheni që secila femër duhet patjetër t’i kushtojë kujdes dukjes së thonjve dhe që vetes nuk bën t’i lejojë që ata të duken të parregulluar

Duart e kuruara dhe thonjtë janë të obligueshëm, mirëpo është mirë të jesh në hap me trendët dhe të dish cilat ngjyra janë aktuale.

Ekspertët e modës kanë dhënë gjykimin e tyre dhe ngadalë na orientojnë në atë që do të jetë aktuale gjatë këtij viti.

Dukja femërore, me gjasë, sërish do të jetë e vlerësuar, andaj në skenën e modës do të mbisundojnë pjesët elegante.

Kështu do të jetë edhe kur është fjala për manikyrin.

Modernët do të jenë të reduktuar, dukje minimaliste, mirëpo edhe klasikë e patejkalueshme, llak ngjyrë të kuqe.

Manikyrin e këtillë do ta shohim shpesh:

Klasikja gjithmonë është në trend

As me ngjyrën e zezë nuk do të gabohet