SHPËRNDAJE

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut, unanimisht e ratifikoi Protokollin për anëtarësimin e fundit në NATO.

Për ratifikimin votuan, 114 deputetë dhe me këtë përfundon rruga e gjatë e Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në NATO.

Tani pritet që Spanja ta ratifikojë Protokollin dhe Maqedonia në mënyrë të plotë ta përfundojë procedurën dhe të bëhet vendi i 30-të në NATO.