SHPËRNDAJE

Maurizio Sarri është trajner i skuadrës së famshme italiane të Juventusit, drejtimin e së cilës e mori javë më parë.

Italiani ka braktisur skuadrën e Chelseat edhe në saje të rregullave të forta të sjelljes në stadiumet e Ligës Premier.

Në fat, ai ka treguar për mediat se sa cigare në ditë i pinë dhe se është një ndër dashuritë e jetës.

“Unë pi 60 cigare në ditë, që ndoshta janë shumë”, deklaroi Sarri.

“Unë nuk e ndiej veçanërisht nevojën për të pirë duhan gjatë lojës, por menjëherë pas takimit është me të vërtetë e nevojshme. Kisha probleme me shpinë që më torturonin për disa javë, por tani ndihem shumë më mirë”, vazhdon më tej Maurizio.

Ndryshe, 60-vjeçari është i martuar me Marinën dhe ka një djalë të pagëzuar me emrin, Nicole Sarri.