SHPËRNDAJE

Mbi 4.3 miliardë njerëz fluturojnë çdo vit me aeroplanë, gjatë kësaj kohe është e pamundur të mos ballafaqoheni me probleme nga udhëtarët tjerë, ku orët e fluturimit bëhen një makth i vërtetë.

Sidoqoftë, të gjithë duhet të keni parasysh që ndodheni në një hapësirë të mbyllur dhe të vogël, në të cilën nuk mund t’i plotësoni dëshirat dhe kërkesat e juaja.

Por është mirë që të gjithë të jeni të vëmendshëm ndaj njerëzve që ju rrethojnë , nuk duhet të bëni gjëra që i bezdisin të tjerët.

Në aeroplan mos preferoni që të grimoheni apo të ngjyrosni thonjtë tuaj pasi era e produkteve do t’i mundojë të tjerët.

Po ashtu në aeroplan nuk duhet të vendosni rroba në karrige apo flokët e tua t’i qitni mbrapa karriges që keni.

Këtu më poshtë keni disa fotografi që tregojnë se çka nuk duhet të bëni në aeroplan: