SHPËRNDAJE

Mbi 110 raste brenda një dite kërkojnë ndihmë mjekësore vetëm në pediatri- shkak gripi dhe ftohja.

Gjatë këtijë vikendi numri i pacientëve që kanë kërkuar ndihmën mjekësore në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë ka qenë i madh.

Fluksi më i madh shte në reaprtin e pediatrisë ku për shkak të gripit dhe ftohjeve brenda një dite numri i pacientave ka shkuar mbi 110 raste, lajmin e ka konfirmuar për portalin preshevacom drejtori, Driton Salihu./presheva.com/