SHPËRNDAJE

Më 31.07.2019, në orën 12, në Bibliotekën kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës dhe shoqata e gazetarëve të Luginës së Preshevës ETIKA bëjnë përurimin e monografisë së autorit Giulio Palanga “HEVZI NUHIU”, e cila përmban disa vështrime të emrave të njohur të artit në Itali, si dhe një varg punimesh të skulpturës të artistit tonë të njohur që jeton e vepron në Kalabri.

Flasin studiues të artit për veprën dhe për punimet e këtij artisti të shquar. Ekspozitën e fundit e kishte në Vatikan. Është nderuar me titullin “Ambasador i paqes në botë”./presheva.com/