SHPËRNDAJE

Pjepri është një nga frutat e momentit pasi është pikërisht sezoni I tij. Ai përvec se është shumë I shijshëm dhe freskon në këto ditë të nxehta ka dhe një veti që nuk duhet ta humbisni. Ndihmon në zgjatjen e shpejtë të flokëve për shkak se është I pasur me vitaminë B, si dhe acidi folik dhe inositol.

Gjithë sekreti I zgjatjes së flokëve është mënyra se si ne kujdesemi për rrënjet e tyre apo edhe për trupin tonë I cili I ushqen ato. Pjepri është burim i mirë i betakarrotenit që konvertohet në vitaminë A brenda trupit. Vitamina A është jetike për flokët e shëndetshëm dhe rritjen normale të flokëve.

Ndaj me konsumimin e pjeprit, kemi rritje të shëndetshme të flokëve.