SHPËRNDAJE

Kur i ka filluar ushtrimet nuk e ka pasur qëllim të humbë tepricën e kilogramëve, por fjala ka qenë për ushtrimet për dhembjet e shpinës të cilat ia ka rekomanduar mjeku.

Aktori japonez Miki Ryosuke thotë që ka zbuluar teknikën interesante e cila, i ka ndihmuar të humbë 13 kilogramë dhe 12 centimetra në bel për vetëm disa javë.

Mjafton t’i ndani çdo ditë vetëm dy minuta.

Fjala është për teknikën japoneze, e cila përfshin disa lëvizje me trup dhe mënyrën e caktuar të frymëmarrjes – tre sekonda merr frymë dhe 7 sekonda e nxjerr frymën.