SHPËRNDAJE

Ai shtoi duke thënë se në takimin e djeshëm me këtë grup të pavarur deputetësh i ka prezantuar principet e VMRO-DPMNE-së për ligjet reformuese, mirëpo edhe propozimet për Ligjet për Prokurorinë publike, që do ta vulosin të ardhmen e PSP-së.

Lideri i partisë opozitare të VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, në duelin televiziv që po zhvillohet sonte në Kanal 5, midis tij dhe Kryeministrit të vendit Zoran Zaev ka thënë se ekziston mundësia që deputetët e përjashtuar të kthehen në partinë amë, gjegjësisht në VMRO-DPMNE.

Gjithmonë në jetë ekziston diçka e dy anshme. Absolutisht është e mundur, gjithmonë ka mundësi të reja- ka thënë Mickoski.

Ai shtoi duke thënë se në takimin e djeshëm me këtë grup të pavarur deputetësh i ka prezantuar principet e VMRO-DPMNEsë për ligjet reformuese, mirëpo edhe propozimet për Ligjet për Prokurorinë publike, që do ta vulosin të ardhmen e PSP-së.