SHPËRNDAJE

Gjykata e Apelit ka vlerësuar se Mijalkovit dhe Ibraimit duhet tu jepet masë më e lehtë, gjegjësisht masa e arrestit shtëpiak, ndërsa për Stefanoskën vetëm paraqitje në gjyqin e Manastirit.

Gjykata e Apelit ka sjell vendim pas ankimimit të parashtruar nga Sasho Mijalkov, gjegjësisht t’i ndërrohet mas e paraburgimit me burgim shtëpiak. Sasho Mijalkov është dënuar me 8 mars në lëndën “Titanik 2”

Gjykata e Apelit Shkup ka informusr se  për lëndën “Titanik 2” ka sjell vendim ku ankesat e të dënuarve Bedredin Ibraimi, Sasho Mijalkov dhe Aneta Stefanovska janë pjesërisht të pranuara. Kjo instancë gjyqësore ka vlerësuar se për Mijalkov dhe Ibraimit duhet tu jepet masë më e lehtë, gjegjësisht masa e arrestit shtëpiak, ndërsa për Stefanoskën vetëm paraqitje në gjyqin e Manastirit.