SHPËRNDAJE

Ministri i Shëndetësisë, Zlatibor Lonçar, deklaroi se ai do të insistonte që Shtabet e Krizave lokale të mos lëshonin më “leje speciale” për dasma dhe festime, pasi, siç vlerësoi ai, mbledhje të tilla i japin virusit korona një shans për të qarkulluar.