SHPËRNDAJE

Karakteri i ri, teknologji e re, emri i ri: Skoda SCALA, frymëzuar nga guximi!

SCALA e re është Skoda e parë e bazuar në platformën MQB A0 të Grupit Volkswagen.

Kjo platformë mundëson që modeli SCALA të ofroj përmasa të jashtme kompakte, dhe një hapësirë jashtëzakonisht komode dhe te bollshme, një still tipik i Skodës.

I përshtatshëm për rrugë të gjata dhe shumë komod për rrugët e ngarkuara te qytetit.

SCALA vjen në tregun tonë me motorët më të ri të VW Group, 1.0 TSI dhe 1.6 TDI që varijojnë nga 95 deri në 115 HP.

Të dy motorrët mund të kombinohen me ndërues manual me 6 shpejtësi apo atë automatik DSG me 7 shpejtësi

Për ta parë nga afër dhe testuar veturën më të re në Kosovë mund të na vizitoni në Porsche Kosova.