SHPËRNDAJE

Ne garën ndërkombetare të bletarëve në Tuzël “Medena Tuzla 2020” morën pjesë edhe bletaret nga Presheva të cilet edhe ne kete gare moren çmime për cilesine e mjaltes ne regjionin tone.

Per bletaret Preshevar Adnan Jusufi, Veli Mustafa dhe Selami Bektashi ishte ky vit i sukseve te cilet u dekuruan me medalje te arta ne kete gare ndërkombëtare për kualitet të mjaltit “Medena Tuzla 2020” që u mbajtë në Bosnje dhe Hercegovine.

Në këtë garë kane marrë pjesë 240 bletare nga 10 shtete te ndryshme nga 3 kontinetet Evrope, Amerike dhe Australi.