SHPËRNDAJE

Mjeku amë, i cili ka kontrolluar dy pacientët nga Dibra, të cilët ishin infektuar me coronavuris, ndodhet në izolim shtëpiak.

Ai ka qenë në kontakt me ato, i ka kontrolluar, dhe më pastaj këto dy pacientët janë testuar për coronavirus.

Më herët u testua edhe shoferi i autobusit, por rezultatet e tij dolën negative.

Ndryshe, sot në Maqedoni u vërtetua edhe një rast me coronavirus edhe atë drejtorja e Klinikës Dermatologjike.