SHPËRNDAJE

Foto të rralla që tregojnë qartë pamje të zymta dhe jetën me varfërinë e tejskajshme të shqiptarëve në fundin e viteve ’80-të, si në fshatra ashtu dhe në qytetet më të mëdha të vendit si, Tirana, Durrësi etj.

ALBANIA. Ksamil. School. 1990.
ALBANIA. Tirana. Hairdresser. 1990.