SHPËRNDAJE

Naomi Campbell, 49-vjeç, pretendon se hoteli francez i kishte ndaluar hyrjen ‘për shkak të ngjyrës së lëkurës së saj’ … dhe zbulon se ‘diversiteti nuk ekzistonte’ kur filloi karrierën e saj.

Supermodelja tha për Paris Match Magazine se ajo nuk u lejua në një hotel në jug të Francës pasi një roje i tha asaj se ishte e plotë, teksa të ftuarit e tjerë ishin lejuar të hynin në objekt.

 

 

Naomi gjithashtu tha që ajo fjala diversitet ‘nuk ekzistonte’ kur filloi për herë të parë në karrierën e saj, me modelin që do të fushonte shumë për barazi më të madhe në industrinë e modelimit.

Duke mos treguar emrin e hotelit, Naomi shpjegon se fjala’ diversitet’ është kudo sot, por nuk ekzistonte kur ajo nisi karrierën.

“Unë gjithmonë kam dashur që njerëzit të trajtohen në mënyrë të barabartë. Kohët e fundit kam qenë në një qytet në jug të Francës, ku jam ftuar të marr pjesë në një ngjarje në një hotel, emrin e të cilit nuk do ta përmend. Ata nuk deshën të na linin mua dhe mikun tim për shkak të ngjyrës së lëkurës. Personi në hyrje pretendoi se nuk kishte vend, por ai lejonte njerëzit e tjerë të hyjnë”, tha ajo