SHPËRNDAJE

Emrat më të popullarizuara të vitit 2019 të bebeve në Britani janë zbuluar këto ditë, ku vërehet se emrat “klasik” janë rikthyer në modë.

Gjatë viteve të 80-ta emri David ishte mjaft i popullarizuar dhe me kalimin e viteve ai kishte filluar “të zhduket”. Megjithatë gjatë këtij viti ai është rikthyer ku shumë persona kanë pagëzuar djemtë e tyre me këtë emër.

E sa i përket emrave të femrave, Olivia vazhdon të kryesojnë në top 10-ën. Por, ajo çfarë bie më së shumti në sy është emri Mohammad, që po konsiderohet si emri më i popullarizuar në Britani të Madhe.

Më poshtë ju sjellim listën e plotë të 20 emrave më të popullarizuar të femrave dhe meshkujve në Britani.