SHPËRNDAJE

Keni dëgjuar shumë shpesh për shkopinjtë e pambukut, apo edhe ndoshta keni pasur ndjenja të pakëndshme duke iu shndërruar edhe në probleme serioze nga përdorimi i tyre. Megjithatë sipas raportimeve të fundit në Britani ekziston një numër i madh i njerëzve të cilët kanë përfunduar në spital nga përdorimi i këtyre shkopinjëve për pastrimin e veshëve.

Prandaj shumë ekspertë këshillues, apo edhe vet mjeku juaj ju ka rekomanduar që të largoni nga opsionet tuaja pastrimin e veshëve me shkopinjë të pambukut, ngase duhet konsideruar tejet të rëndësishme të kuptoni se dylli i veshit apo cerumeni, është prodhues i natyrshëm që vjen nga gjëndra e veshit, ngase është sinjal që kanalet tuaja të veshit janë duke u pastruar me anë të cerumenit si lloj lubrifikuesi.

E si metodë më të mirë natyrale, për të pastruar veshët tuaj, mund të përdorni kombinimin e bërë nga uji dhe kripa. Pas përzierjes vendosni disa pika ujë të tillë brenda veshit dhe do të shihni rezultatin.