SHPËRNDAJE

Jetlir Zyberaj, këshilltar i Ministrit të Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli ka konfirmuar për Telegrafin se Presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq iu ka aprovuar leja për ta vizituar Kosovën.

Ai ka thënë se leja për vizitë është aprovuar konform rregullave të përcaktuara.

“Leja është aprovuar konform rregullave”, ka shtuar Zyberaj.

Ndryshe, më 8 dhe 9 shtator, shefi i shtetit serb do të qëndrojë në veri të Kosovës, ku ndër të tjera do t’iu adresohet edhe serbëve në Kosovë.