SHPËRNDAJE

Muharrem Salihu mbrëmë pati darkë pune
me Presidentin e Senatit Italian, Maria Elisabetta Alberti Casellati, kolege sipërmarrës dhe përfaqësues të lartë institucionesh në Romë. Në këtë takimi u mireprit angazhimi politik i zotit Salihu në Medvegjë. Muharremi Salihu ka potencuar për preshevacom se kur flasim per pakicat dhe të drejtat e tyre, kush më mirë se shteti Italian mund t’i njoh ato. Përkrahje e plotë për shqiptarët në Serbi e veçanërisht në Medvegjë, duke akorduar edhe një axhendë veprimi, e cila u miratua unanimisht nga të pranishmit shkruan kështu në fb Muharrem Salihu, president i AFEDS.