SHPËRNDAJE

Nata më e gjatë e ndërrimi të moteve në qytetin e Preshevës ka kaluar pa ndonjë incident të rëndë.

Lajmin e kanë konfirmuar përgjegjësit e Shtëpisë së Shëndetit në Preshevë ku sipas tyre gjithçka ka shkuar miri me rastet e zakonshme mjeksore dhe pa lëndime të rënda nga mjetet piroteknike.

Drejtues të këtijë institucioni kanë faleminderuar ekipin e emergjencës dhe ekip mobil që ishin në gjendje gatishmërie që nata e ndërrimit të motmoteve të kaloj e qetë dhe pa incidente./presheva.com/