SHPËRNDAJE

Në finalen e turnirit tradicional Musa Musahu fitues doli ekipi QSA.

Qytetarët preshevarë patën rastin të përcjellin ndeshjen finale në stadiumin e qytetit në mes të ekipeve QSA dhe Gerajt. Në turnirin tradicional në futboll të vogël Musa Musahu lojrat anë zhvilluar me sistem eliminimi dhe me formacion 1plus 4.

Sekretari i Qendrës sportive Presheva në Preshevë, Dashnim Saqipi ka potencuar se gjatë kësaj kohe sa është zhvilluar turniri janë ndarë të kënaqur me vijueshmërinë e lojrave në terren dhe korrektësinë e ekipve pjesmarrës./presheva.com/