SHPËRNDAJE

Një organizatë në Graçanicë është duke bërë ndryshimin për të rinjtë e kësaj komune.

Ajo për herë të parë, sot do të mbajë kursin e gjuhës shqipe për të gjithë të rinjtë e interesuar.

Kursi është planifikuar të fillojë në or 11 dhe është falas për të gjithë të interesuarit.

Përveç këtij kursi, organizata “Young Active Gracanica” organizon edhe aktivitete dhe projekte të ndryshme për të rinjtë.