SHPËRNDAJE

Pjes të reja të autostradës, pak më shumë se gjashtë kilometra,janë lëshuar për qarkullim në pjesën jugore të Korridorit 10.

Bëhet fjalë për rreth 6.6 kilometra, nga Donji Neradovac – Srspak kuca dhe Srpska kuca – Levosoje, njoftojnë “Putevi Srbije”, përcjejll presheva.com.

Në pjesë të rrugës është edhe hyrja për Bujanoc 1, e cila siguron qasje të drejtpërdrejtë – hyrje dhe dalje në Bujanoc afër Banjës së Bujanocit dhe qasja në të gjithë rrjetin ekzistues të rrugëve shtetërore dhe lokale në atë pjesë.

Bëhet fjalë për një nga seksionet më problematike në Korridorin 10 që duhej të përfundonin një vit më parë./presheva.com/