SHPËRNDAJE

Në Bashkësinë Lokale Raincë janë realizuar punimet rreth përfundimit të furnizimit të objektit multifunksional me rrymë elektrike.

 

Lajmin e ka konfirmuar për portalin preshevacom kryetari i bashkësisë lokale Raincë, Ali Sinani.

Sinani ka falemderuar kompaninë vendëse IOM dhe menaxherin e kompanisë, Orhan Memeti për kontributin e tijë që ka treguar për Bashkësinë Lokale.

Në kuadër të aktiviteteve në këtë vendbanim janë vendosur edhe pankartat për parandalimin e hudhjes së mbeturinave me moton për një Raincë më të pastërt.

Për këtë kanë falemderuar edhe kompaninë Tobler nga Rainca dhe dy bashkëatdhetarë që kanë ndihmuar realizimin e këtijë projekti./presheva.com/