SHPËRNDAJE

Që nga shpallja zyrtare e pandemisë Covid 19, 11 persona kanë vdekur në shtatë komuna të rrethit të Pçinjës, përfshirë pesë nga Vranje, katër nga Surdulica, dhe një në Bujanoc dhe një në Vladiçki Han./presheva.com/