SHPËRNDAJE

Sipas të dhënave më të fundit nga Instituti për Shëndetin Publik në Vranjë, numri i personave të infektuar me Corona virus në rrethin e Pçinjës është 112 persona, rasti i parë është konfirmuar në Bosilegrad dhe një minator në Qendrë Klinike Nish vdiq nga Trgovishta.

Nga ata të infektuar në rrethin e Pçinjës, pothuajse gjysma është në Vranjë, 52 prej tyre, ndërsa në Surdulicë 31 zyrtarisht të sëmurë, Vladicin Han 20, Bujanovac katër, Trgovishte dy, Bosilegrad një, dhe Presheva mbete me zerro.

Në rrethin e Pçinjës kanë humbur jetën 13 persona./presheva.com/