SHPËRNDAJE

Me sugjerim të Shtabit të Krizave të Qeverisë së Serbisë, u miratua një masë e re, e cila hyri në fuqi të enjten në 23:00 – të gjitha objektet do të punojnë deri në këtë kohë.
Përfshirë ata që kanë kopshte.

Të gjitha objektet e hotelierisë, tregtisë dhe artizanatit do të kenë një kohë të kufizuar pune deri në 23 orë.

Një përjashtim në lidhje me kufizimin u bë për farmacitë dhe pompat e caktuara, sepse siç shpjegoi zv drejtori i Institutit “Batut”, Dr. Darija Kisiq Tepavceviq, “është e nevojshme të ruhet puna e vazhdueshme për funksionimin normal”./presheva.com/