SHPËRNDAJE

Lugina e Preshevës ka qenë shpesh pjesë e edicioneve informative për shkak të tensioneve mes shqiptarëve dhe serbëve dhe problematikave të ndryshme sociale, por pak dimë për kulturën, traditat dhe kulinarinë e pasur të kësaj zone.
Në shtëpinë tonë nga Top Channel përshkon 385 kilometra për të zbuluar gjithçka që ofron kjo trevë.

Ndiqeni: