SHPËRNDAJE

Qendra shëndetësore në Vranjë së shpejti do të hapë spitalin e tretë kovid.

Spitali i tretë kovid do të hapet në ndërtesën e repartin infektiv dhe pulmologjisë .

Spitali i tretë kovid do të ketë 35 shtretër, dhe ekipet mjekësore janë të gatshme të pranojnë pacientë.

Dy spitalet kovid kanë 150 shtretër dhe aktualisht ka 12 të lirë.(presheva.com)