SHPËRNDAJE

Në Serbi sipas rezultateve të fondit Republikan për statistika të vitit 2018 përcjell presheva.com, janë shenuar 64 martesa shqiptaro serbe, 59 martesa serbo boshnjake dhe 152 martesa ndërmjet popullit serb dhe atë Maqedonisë veriore.
Në Serbi në 2018 gjithashtu janë shenuar 177 martesa ndërmjet serbëve dhe malazezëve dhe 112 martesa ndërmjet serbëve dhe romëve.(presheva.com)