SHPËRNDAJE

Nëndega e Alternativës për Ndryshim në Malësi të Preshevës tani është me kryesi të re.

Në zyrat e APN-së është mbajtur takimi i radhës i nëndegës së Malësisë ku pikë kryesore e takimit ishte zgjedhja e kryesisë së re.

Me shumicë votash sipas drejtuesve të këtijë subjekti poltik për kryetar u zgjodh Esat Salihi, nënkryetar Shefki Fejzullahu dhe sekretar i nëndegës së APN-së për Malësinë e Preshevës u zgjodh Naim Aziri thuhet kështu në njoftimin zyrtarë të APN-së në Preshevë./presheva.com/