SHPËRNDAJE

Nesër fillon Festivali i këngës për fëmijë “Gëzimi ynë” ku pjesmarrës do të jenë nga Presheva, Bujanoci, Gjilani dhe Prishtina. Festivali organizohet në Shtëpinë e Kulturës “Abdulla Krashnica” Preshevë edicion ky i 13-ti me radhë duke filluar nga ora 19:30.

Jeni të mirë se ardhur!/presheva.com/