SHPËRNDAJE

Nga data 01 janarë e vitit 2020 Kuvendi komunal nuk është më themelues i Shtëpisë së Shëndetit, lajmin e ka konfirmuar për portalin preshevacom drejtori, Driton Salihu.

Sipas Salihut nga kjo datë të gjitha kompetencat i takojnë Ministrisë së shëndetësisë dhe qeverisë së Republikës së Serbisë./presheva.com/