SHPËRNDAJE

Kryqi i Kuq në Preshevë njofton qytetarët me theks të veçant ata që gjenden në listat e Qendrës për punë sociale për asistencë sociale nga nesër në Kryqin e Kuq mund të shkojnë ti marrin pakot ushqimore, pakot higjinienike dhe miellin-thuhet kështu në faqen zyrtare të K. Kuq në Preshevë./presheva.com/