SHPËRNDAJE

Një nënë e re dhe shoqja e saj u lanë të tmerruar pasi një burrë pretendohet të ketë dalë nga shkurret në një plazh të popullarizuar të Sidneit dhe filloi të “masturbohej” para tyre.

Gratë, të cilat kërkuan të mbeten anonime, i kanë thënë 7NEWS.com.au se incidenti i supozuar ka ndodhur të enjten pasdite teksa po ecnin nga plazhi Wattamolla përmes Royal Park në makinën e tyre.

Ndërkohë, Komanda e Zonës së Policisë Sutherland Shire ka konfirmuar se po heton një akt të “paturpshëm” në vendin e njohur të notit.

Detektivët po kërkojnë një burrë kaukazian, të moshës midis 30 dhe 40 vjeç, të dyshuar lidhur me rastin.