SHPËRNDAJE

Rona Nishliu me 8 shtator i dha fund beqarisë së saj, duke organizuar një dasëm të madhe në Tiranë.

Por, Rona ka publikuar një dhuratë nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, e që është një shishe verë ku të shtypura janë edhe detaje kombëtare.

“Faleminderit për kujdesin tuaj dhe të institucionit. Dhurata speciale për ditëlindje nga kryeministri Edi Rama” ka shkruar ajo.