SHPËRNDAJE

Sëmundjet nga ushqimi që konsumojmë janë të shpeshta dhe një numër shumë i madh i njerëzve përreth botës pësojnë nga ushqimi. Ushqimi shkakton rreth 200 sëmundje të ndryshme, të cilat vijnë kryesisht nga konsumimi i ushqimeve jo të sigurta.

Produktet jo të sigurta prodhohen nga kompani pa përgjegjësi ndaj klientëve të tyre, të cilat nuk janë transparente rreth produkteve dhe të cilat nuk ndjekin trendet botërore të kontrolleve të ushqimit.

Ajo çka ne mund të bëjmë që të mbrojmë veten dhe familjen nga sëmundje të cilat shkaktohen nga ushqimi është që të kërkojmë ushqime të sigurta. COOP Italia ofron produkte të sigurta për konsumim dhe në Kosovë mund t’i gjeni vetëm në supermarketet Super Viva.

Produktet COOP janë të nivelit evropian për nga cilësia dhe janë të shëndetshme për t’u konsumuar. Ju mund të gjeni të gjitha informatat rreth përbërjes së tyre të plotë thjesht duke iu referuar paketimit, pasi që kjo kompani është shumë transparente me konsumatorët. Gjithashtu, secili produkt ka paketimin e duhur që t’i mbajë produktet në gjendje të mirë dhe të ruajnë shijen e tyre natyrale.

Produktet COOP janë me vlera ushqyese, nuk janë të modifikuara gjenetikisht dhe nuk përmbajnë përbërës artificial. Ju mund të gjeni produkte të shumëllojshme për shije të ndryshme, të sigurta dhe të shëndetshme. COOP kujdeset që përbërësit e produkteve të tyre të jenë të natyral dhe të pa trajtuar pas korrjes, në mënyrë që të jenë sa më të freskëta. Kjo kompani i kalon të gjitha produktet e saj në kontrolle rigoroze të cilësië dhe shijes, që kur ne të blejmë produktet COOP të marrim vetëm më të mirat.

Për më tepër, COOP ofron edhe produkte të qumështit pa laktozë për personat me intolerancë ndaj laktozës, produkte pa gluten, pa vaj palme dhe pa aditiv të panevojshëm, në mënyrë që të ushqeheni me produktet tuaja të preferuara pa pasur pasoja në shëndet.

Nëse don me e ndreq nejën me shoqni, zgjedh COOP.

Nëse don me e ndreq nejën me shoqni, zgjedh COOP.

Gepostet von Super Viva am Donnerstag, 6. Juni 2019