SHPËRNDAJE

Një peshkaqen bishtdhelpër ka rënë në rrjetat e peshkatarëve në afërsi të Gjirit të Vlorës.

Peshkatarët thonë së ky lloj është i parrezikshëm dhe ngrohja globale ka bërë që kohët e fundit në rrjetat e tyre të ngecin specie të tilla.

Ky lloj peshkaqeni është i veçantë dhe peshkatarët shprehen se nuk ka pasur të tillë më parë.