SHPËRNDAJE

Jeremiah Mahadevan nga ‘Practical Motorhomes’ na njofton mbi furgonin mahnitës dhe inovativ Doubleback.

Ky furgon për kamping është i modifikuar mbi bazën e modelit VW T5.