SHPËRNDAJE

Falë përparimeve në teknologji, filmat tani janë në gjendje të ri-imagjinohen sa më realisht të jetë e mundur.

Në fantazinë, aktrimin dhe zhanret shkencore, tani jemi në gjendje t’i përjetojmë nga pamja që përdoret vetëm për të shkruar në libra ose për të sjellë në jetë filma duke përdorur efekte vizuale dhe makijazh

Bright Side përpiloi një listë të filmave, efektet speciale të të cilave bëjnë të gjitha ndryshimet.

Le të shohim nëse këto xhirime do të iu lënë përshtypje.