SHPËRNDAJE

Përshkak punimeve në ndrrimin e pompave në Stacionin e pompimit në Zhunicë gjatë ditës së djeshme dhe sot ka pas ndërprerje të furnizimit me ujë. Lëshimi në funksion të dy pompave shtytëse nga tri të parapara me projektin e finansuar nga UNOPS pritet të bëhet pas orës 16:00 thuhet kështu në informatën e NP Moravica./presheva.com/