SHPËRNDAJE

Ndërmarrja Publike Moravica ka fituar donacion nga Austria një kamion për bartjen e mbeturinave.

Donacioni është përshëndetur nga drejtues të kësaj ndërmarrje dhe nga pushteti lokal. Drejtori teknik i NP Moravica, Eroll Mustafa për portalin preshevacom ka potencuar se përmes kësaj makine bartja e mbeturinave do të jetë më azhure.

Ndërmarrja Publike Moravica me disa partnet privat të kompanive vendore janë të gatshëm edhe këtë sezon dimri të bëjnë mirëmbajtjen e rrugëve në komunën e Preshevës në bazë të kontratave që psedojnë thotë Mustafa./presheva.com/