SHPËRNDAJE

Numri i të infektuarve në një ditë dje u rrit në një rekord 2,412, dhe epidemiologu prof. Dr. Branislav Tiodoroviq thotë se kur numri tejkalon 2,000, të vetmet masa efektive janë mbyllja e të gjitha lokaleve pas orës 21 dhe kufizimi i tubimit në maksimum pesë persona. Gjashtë persona vdiqën dje, dhe 53 pacientë janë në aparate për frymëmarrje.

Ai konfirmoi sot, në prag të seancës së nesërme të Shtabit të Krizave për luftën kundër kovid 19, se nuk do të futet asnjë masë mbylljeje për të shtypur përhapjen e epidemisë së virusit korona./presheva.com/