SHPËRNDAJE

Sharjet dhe akuzat banale të drejtuesit të një shoqate joqeveritare nuk kanë të ndaluar ndaj drejtuesit të parit të komunës dhe drejtuesve tjerë komunal. Ky person, pasi nuk kishe fituar subvencione vitin e kaluar nga komuna për financimin e organizatës së tij jo qeveritare, nga ai moment, nuk ka të ndalur në rrjetin e tij social duke fyer dhe sharë në mënyrë më banale.

Akuzat e tij nuk janë ndalë që nga ai moment kur edhe ai nuk u financua nga komuna nga buxheti për financim vjetor të cilat ndahen për aktivitete vjetore të shoqatave jo qeveritare.

Këto sjellje aspak të pahijshme janë vetëm një pjesë e asaj që ne i kemi dhe të tilla janë publikuar në rrjetet sociale:

Lexojini të plota dhe origjinale si më poshtë ndërsa ditëve në vijim do ti publikojmë të gjitha shenimet: